RAVAS

Mobilvejning

Cubetape

Dimensionsmåling

RAVAS nummer 1 indenfor mobilvejning

RAVAS fremstiller og distribuerer mobile industrielle vejesystemer. Vejeløsningen er integreret i palleløftere, lagertrucks og gaffeltrucks. Med vores mobile vægte er det muligt at veje under transport. De mobile vejesystemer, der er produceret af RAVAS, hjælper dig med at forbedre logistik- og produktionsprocesser i din virksomhed.

Dokumentation af pakkevægt og mål

Til de nyeste palleløftere, hydrauliske vejesystemer og til iForks har RAVAS som standard udviklet et Bluetooth-system, der sammen med en gratis RAVAS App, sender vejedokumentation til en smartphone eller tablet. Herfra kan man sende de dokumenterede vejninger videre til en mailaddresse. Når denne åbnes, har man et fuldt dokumenteret overblik over vejningerne. Ud fra dette kan der skrives fakturaer eller ændres i lagerbeholdningen. Der kan tilvælges WIFI løsning der kontinuerligt arbejder sammen med WMS & ERP.
Samtidig kan Cubetape håndscanner tilkobles for at registrere pakkemål.

Fordele ved at bruge mobile vejesystemer

Med RAVAS mobile vejeløsninger, kan man aflæse vægten med det samme. Man undgår derved transporten til og fra faste vejestationer. Derfor sparer du tid, arbejdskraft og forbedrer effektiviteten af ​​din virksomhed. Med RAVAS' mobile vejesystemer er du på forkant med vejeløsninger til din forretning.

Løsninger optimeret efter dit behov

Med et vejesystem fra RAVAS, er du sikker på at få en fleksibel løsning, der kan tilpasses efter din virksomheds behov. Med et stort produktkatalog har RAVAS bl.a. mulighed for at tilbyde rustfrie løsninger, eksplosionssikrede løsninger, vejesystemer godkendt til handel med certifikat og meget mere. Eller blot den helt simple vejeløsning.

Kom godt igang og sikkert i mål!

Vi hjælper gerne med at afdække dine behov, og finder den løsning der passer til din virksomhed.

Kontakt os venligst

Vi står klar med rådgivning og vejledning

Telefon: 26 28 40 33
Mail: hsoe@hsoe.eu

Vi glæder os til at hjælpe dig og din virksomhed.

Se alle produkter

Besøg RAVAS' hjemmeside

Besøg Cubetapes hjemmeside

Se produkter og priser på vores